ALBA REP UN RECONEIXEMENT EN MATÈRIA DE SEGURETAT LABORAL

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ALBA REP UN RECONEIXEMENT EN MATÈRIA DE SEGURETAT LABORAL
El Sincrotró ALBA ha estat guardonat amb el 1r premi Asepeyo 2017 a les millors pràctiques preventives en matèria de seguretat per la “Implementació d’un sistema integrat de control dels experiments que es duen a terme a l’ALBA”.

El jurat de la VI edició dels Premis Asepeyo ha reconegut el Sincrotró ALBA en la categoria de millors pràctiques per al control del risc. La seva proposta d'implementació d'un procediment per controlar la seguretat durant els experiments que es realitzen a la instal·lació ha estat mereixedora del primer premi ex aequo conjuntament amb el treball presentat per l'empresa Eiffage Infraestructuras, SAU sobre seguretat en el treball en temps real.

L'acte d'entrega de premis ha tingut lloc aquest matí a Málaga a les 13:00h on han assistit la directora del Sincrotró ALBA, Caterina Biscari, i el cap de l'Oficina de Seguretat i Salut, Victor Garrido. Han volgut agrair el premi a la llarga llista de persones involucrades en la preparació i implementació de la iniciativa de prevenció, així com felicitar tot el personal d'ALBA ja que "tots som part del sistema de prevenció de riscos". "Aquest reconeixement és una raó més per incrementar el compromís de tots en mantenir un ambient de seguretat en els nostres llocs de treball", ha afegit Biscari.

IM-PemiAsepeyo2017BiscariGarrido  IM-PemiAsepeyo2017grupo

Victor Garrido (esquerra) i Caterina Biscari (centre) recollint el premi al costat del Conseller de Treball, Empresa i Comerç, Javier Carnero. A la dreta, fotografia de grup de tots els premiats.

Aquests premis tenen com a objectiu premiar aquelles empreses associades a la Mútua Asepeyo que hagin destacat per les seves pràctiques, reconeixent el seu compromís en matèria de prevenció de riscos laborals.

El Sincrotró ALBA va crear en el 2014 una Comissió Multidisciplinar de Prevenció de Riscos Laborals (CMPRL). La seva funció és realitzar una avaluació contínua del desenvolupament i evolució dels experiments que es fan al sincrotró des del punt de vista de prevenció de riscos. El comitè està integrat per científics, personal tècnic de gestió dels usuaris (científics externs a l'ALBA que vénen a realitzar els seus experiments al sincrotró), personal de prevenció de riscos i representants dels treballadors.

IM-PemiAsepeyo2017

arxivat sota: ,