PRIMERA REUNIÓ D’OFICINES INDUSTRIALS

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / PRIMERA REUNIÓ D’OFICINES INDUSTRIALS
El passat 15 i 16 de novembre es va realitzar a Sitges una reunió d’oficines industrials organitzada per CALIPSOplus i SINE2020. A l’esdeveniment van assistir integrants i industrials de 30 centres científics d’Europa, entre ells el Sincrotró ALBA.

Cerdanyola del Vallés, 18 de novembre de 2017. La setmana passada es va celebrar en Sitges la Primera Reunió d'Oficines Industrials, organitzada per CALIPSOplus-SINE2020. Aquests dos projectes europeus reuneixen més de 30 instalacions de llum de sincrotró i fonts de neutrons de tota Europa. També van participar a la reunió el següents projectes europeus: EUCALL, NFFA, ACCELERATE, EUSMI Baltic-TRAM

Amb l'objectiu de poder eliminar les barreres entre aquests centres i ajudar així a l’accés d'empreses, es van realitzar varies xerrades amb les quals poder compartir experiències i cooperar entre oficines industrials. En una d'elles, realitzada el 15 de novembre de 14 a 18.30h, es van presentar projectes relacionats amb activitats industrials. Va ser una gran oportunitat per identificar diverses activitats en comú i, d'aquesta manera, poder compartir idees i divulgar-les. En una altra sessió, celebrada el día següent a les 8.30h, es van tractar de varis temes com les formacions conjuntes (i els avantatges que poden tenir de cara a la industria) i de com es pot promoure la transferència de tecnologia a la industria.

Aquestes convencions són clau per actualitzar els coneixements entre oficines industrials d'instal·lacions científiques, permeten d’aquesta manera que es desenvolupi i millor la qualitat dels serveis prestats a empreses. 

arxivat sota: , ,