COM VISITAR EL SINCROTRÓ ALBA

El Sincrotró ALBA organitza visites guiades on els visitants poden passejar pel recinte experimental i conèixer les diferents línies de llum i equipament de la instal·lació.

Les visites són gratuïtes i tenen una durada d'una hora i 30 minuts aproximadament i es fan en grups de 25 persones. No es poden reservar més de dos grups de visita.

Degut a la gran demanda actual, les visites estan dirigides exclusivament a grups escolars (4art ESO, 1er i 2on de batxillerat), grups universitaris i investigadors, així com a institucions i associacions professionals i culturals. Si vols venir a conèixer-nos i no pertanys a cap d'aquests col·lectius, et convidem a participar a l'ALBA Open Day

Les visites es duen a terme de dilluns a divendres, en dies seleccionats quan el Sincrotró ALBA no està en funcionament. Dissabtes i diumenges no s'organitzen visites guiades.

 

COM SOL·LICITAR UNA VISITA

Per reservar una visita, has de completar el formulari web segons la tipologia de grup i escollir l'horari disponible que més et convingui. Fet això, rebràs una resposta automàtica i, un cop s'hagi validat la teva petició, també rebràs un mail de confirmació amb el dia i l'hora assignats.  

El formulari web només mostra visites per als propers 3 mesos. El primer dilluns laborable de cada mes s'obriran noves places per al mes següent. No existeix llista de espera per visitar el Sincrotró ALBA.

ESO, Batxillerat i FP grau mig

Estudiants Universitaris i FP grau superior

Comunitat investigadora

Institucions

Associacions

 

Image from the Visits program organized by ALBA.  Image from the Visits program organized by ALBA.

 

NORMES DE SEGURETAT

  • Portar el DNI, NIE o passaport el dia de la visita.
  • Arribar 15 minuts abans per acreditar-se a l'entrada de l'edifici.
  • És indispensable haver-se registrat prèviament.

Image from the Visits program organized by ALBA.  Image from the Visits program organized by ALBA.