ALBA ACULL LA TROBADA PEL PACTE PER LA REINDUSTRIALITZACIÓ DEL VALLÈS OCCIDENTAL AMB EL SECRETARI GENERAL D’INDÚSTRIA I PIME

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ALBA ACULL LA TROBADA PEL PACTE PER LA REINDUSTRIALITZACIÓ DEL VALLÈS OCCIDENTAL AMB EL SECRETARI GENERAL D’INDÚSTRIA I PIME
La directora del Sincrotró ALBA, Caterina Biscari, ha donat la benvinguda als representants del Pacte per la Reindustrialització i ha ressaltat el paper d'ALBA com a institució científica d'alt nivell internacional, així com la seva importància en el teixit industrial comarcal i també, català i espanyol.

IM-ConsellComarcal-1IM-ConsellComarcal-2

A l’esquerra, foto de grup dels diferents representants de les alcaldies i entitats membres del Pacte per la Reindustrialització, assistents a la reunió. A la dreta, la directora del Sincrotró ALBA, Caterina Biscari, donant la benvinguda als representants; al seu costat els presidents de la reunió, d’esquerra a dreta: la presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç i Diputada de la Diputació de Barcelona, Eva Menor; el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez; el Secretari General d’Indústria i PIME, Raül Blanco i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón.

IM-ConsellComarcal-3IM-ConsellComarcal-4

A l’esquerra, l’expresident de la Comissió Executiva d’ALBA, Ramón Pascual guiant un dels grups de visita a les instal·lacions de l’ALBA. A la dreta, la directora de l’ALBA, Caterina Biscari, guiant a un segon grup.

Cerdanyola del Vallès, 17 de gener de 2020. A l’acte, hi ha participat una vuitantena de persones de diferents entitats locals, sindicats, universitats, empreses i món de la recerca i investigació i ha estat presidit pel Secretari General d’Indústria i PIME, Raül Blanco; el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez; la presidenta de l'Àrea Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç Diputada de la Diputació de Barcelona, Eva Menor i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón. Hi han assistit representants de les alcaldies i entitats membres del Pacte per la Reindustrialització.

Durant la reunió de treball s’ha presentat l’experiència del Pacte a la comarca i quatre projectes per donar una resposta efectiva a les noves situacions i dificultats del sector. El Vallès Occidental demana al Ministeri d’Indústria la seva cooperació en el Pla de Xoc per la reindustrialització a la comarca.

Els assistents han pogut visitar i conèixer les instal·lacions de l’ALBA un cop finalitzada la reunió de la mà de directora del Sincrotró; el responsable de l’Oficina Industrial, Alejandro Sánchez i l’expresident de la Comissió Executiva d’ALBA, Ramón Pascual; per qui el President del Consell Comarcal ha tingut una menció especial per la seva tasca com a principal promotor del projecte de creació de l’ALBA en els seus inicis.

arxivat sota: ,