ALBA, PREMIADA PER L'ASSOCIACIÓ AMICS UAB

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ALBA, PREMIADA PER L'ASSOCIACIÓ AMICS UAB
En un acte celebrat ahir a la Casa Convalescència de la UAB, el Sincrotró ALBA va ser reconegut per l'associació Amics UAB amb un premi dirigit a les institucions que treballen millorant els serveis prestats a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

IM_PremiAmicsUAB_1  IM_PremiAmicsUAB_2

A l'esquerra, Caterina Biscari rebent el premi de mans del president d'Amics UAB (Francesc Cayuela), membre del Consell Social de la UAB (Tirso García) i rector de la UAB (Javier La Fuente). A la dreta, foto de grup amb tots els premiats.

Barcelona, 19 de novembre de 2021. Caterina Biscari, directora del Sincrotró ALBA, va agrair el premi i va voler destacar l'estreta col·laboració entre ALBA i la UAB. "El Sincrotró ALBA i la UAB sempre han estat connectats. ALBA va ser concebut per membres de la UAB i va néixer a les seves instal·lacions. Aquest reconeixement és un premi per a tota la plantilla del Sincrotró ALBA i, sens dubte, és un impuls per seguir enfortint els vincles entre les dues institucions", va dir Caterina Biscari durant la seva intervenció. També va manifestar la voluntat de continuar col·laborant, ampliant les possibilitats de recerca d'ALBA i la UAB, amb la construcció d'ASTIP, el Parc Científic, Tecnològic i Innovació d'ALBA.

Durant l'acte també van ser premiats tres membres de la UAB: Maite Paramio, Berta Gutiérrez i Arcadi Oliveras (premi pòstum). Bonaventura Bassegoda va rebre el premi Amic de les Biblioteques i es va fer un homenatge especial al periodista Antonio Franco, expresident d'Amics UAB, mort el mes de setembre passat. Els hospitals també van ser premiats pel seu paper clau durant els mesos més intensos de la pandèmia. Tots els premiats van rebre una il·lustració de l'artista Alicia Jiménez - Pico Malvado.

Amics UAB web

arxivat sota: ,