CARLOS CORDÓN, ALCALDE DE CERDANYOLA DEL VALLÈS, VISITA EL SINCROTRÓ ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / CARLOS CORDÓN, ALCALDE DE CERDANYOLA DEL VALLÈS, VISITA EL SINCROTRÓ ALBA
Acompanyat per la directora Caterina Biscari i el subdirector Gastón García, ha pogut conèixer en detall el funcionament i els plans de futur de la instal·lació científica ubicada al municipi.

Cerdanyola del Vallès, 29 de juliol de 2019. El Sincrotró ALBA ha rebut la visita de Carles Cordón, nou alcalde de Cerdanyola del Vallès, després de les eleccions municipals del passat 28 de maig de 2019. Durant la seva visita, Caterina Biscari ha presentat la situació actual de la infraestructura, detallant l'operació eficient i estable del complex d'acceleradors d'electrons, així com els experiments que es duen a terme en àmbits diversos (biomedicina, ciència de materials, magnetisme, patrimoni cultural, etc.).

Aprofitant que avui s'inicia el període de parada tècnica, el grup ha pogut entrar dins el túnel d'acceleradors, on han seguit conversant sobre el funcionament de la instal·lació, així com els seus plans de creixement. En concret, sobre les quatre noves línies de llum que el Sincrotró ALBA està construint en l'actualitat. Durant la visita, el responsable del consistori ha destacat "la rellevància d'una infraestructura com el Sincrotró ALBA per a la ciutat de Cerdanyola del Vallès", manifestant el seu desig de col·laborar i treballar pel seu desenvolupament.

Aquesta visita s'emmarca dins el programa de relacions institucionals del Sincrotró ALBA, per donar a conèixer les característiques i aplicacions de la instal·lació, única a Espanya.

IM_VisitaAlcaldeCarlosCordon_IM1  IM_VisitaAlcaldeCarlosCordon_IM2

IM_VisitaAlcaldeCarlosCordon_IM3  IM_VisitaAlcaldeCarlosCordon_IM4

arxivat sota: ,