EL CONSELL RECTOR DE L'ALBA ES REUNEIX A LES SEVES INSTAL·LACIONS

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / EL CONSELL RECTOR DE L'ALBA ES REUNEIX A LES SEVES INSTAL·LACIONS
El 2 d'octubre, el Sincrotró ALBA ha celebrat la reunió del seu Consell Rector amb la presència del ministre de Ciència Pedro Duque, el secretari general de política científica Rafael Rodrigo, el secretari d'Universitats i Investigació Francesc Xavier Grau, el director general de Recerca Joan Gómez-Pallarés i la rectora de la UAB, Margarida Arboix. Van visitar el túnel d'acceleradors i un parell de línies de llum acompanyades per la directora, Caterina Biscari, i altres membres de direcció.

Cerdanyola del Vallès, 3 d'octubre de 2018. En aquesta reunió del Consell Rector han participat nous membres: el ministre de Ciència, Universitats i Innovació, Pedro Duque, i el secretari general de Política Científica del govern espanyol, Rafael Rodrigo, el secretari d'Universitats, Francesc Xavier Grau, i el director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya, Joan Gómez-Pallarès, i la rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarida Arboix. 

El Consell Rector d'ALBA és el principal òrgan de presa de decisions i es reuneix habitualment dues vegades l'any. Les seves responsabilitats són garantir i supervisar el funcionament del Sincrotró ALBA.

IM_CR20181002_IM1 IM_CR20181002_IM2

Francis Pérez, cap de la divisió d'Acceleradors, explicant al grup com funcionen els acceleradors. 

IM_CR20181002_IM3 IM_CR20181002_IM4
Després de visitar el túnel, Miguel Ángel García Aranda, director científic de l'ALBA, mostrant dues de les línies de llum: CIRCE (fotografia de l'esquerra) i XALOC (dreta).

IM_CR20181002_IM5 IM_CR20181002_IM6
Després de la visita, es va reunir el consell rector.
arxivat sota: ,