EL PROJECTE MISSIÓ ALBA, PREMIAT PER L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE COMUNICACIÓ CIENTÍFICA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / EL PROJECTE MISSIÓ ALBA, PREMIAT PER L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
L'ACCC (Associació Catalana de Comunicació Científica) ha celebrat recentment el seu 30è aniversari, on tres iniciatives han estat premiades com a millors projectes de divulgació. Missió ALBA va ser un dels guanyadors i el jurat va destacar la seva capacitat per inspirar nens i nenes, així com el gran èxit amb escoles participants de totes les regions d'Espanya.

Cerdanyola del Vallès, 4 de novembre de 2021. Missió ALBA és un projecte educatiu adreçat a nens i nenes dels darrers cursos de primària per promoure vocacions científiques, estendre ponts entre la comunitat científica i educativa i apropar el Sincrotró ALBA a tots els racons d'Espanya. Des del seu llançament el 2018, fins ara han participat més de 30.000 estudiants.

En el 30è aniversari, l'ACCC (Associació Catalana de Comunicació Científica) va voler destacar tres iniciatives de divulgació impulsades per membres de l'associació, i Missió ALBA va ser una de les premiades. Cadascun dels guanyadors ha rebut 1.000 €. El jurat va reconèixer la seva rigorosa comunicació, innovació i creativitat, la seva dimensió educativa, la perspectiva de gènere del projecte així com la seva disponibilitat a totes les llengües cooficials a Espanya i la possibilitat d'accedir de manera remota a ALBA, salvant la distància geogràfica.

Missió ALBA inicia ara la seva 4a edició, on compta amb un nombre rècord de participants: 500 docents i aproximadament 15.000 alumnes. Per a més detalls: www.misionalba.es

IM_MisionALBAAward

Foto de grup amb totes les iniciatives premiades. D'esquerra a dreta, Rubén Permuy (president de l'ACCC), Ana Belén Martínez i Laia Torres (Oficina de Comunicació i Divulgació del Sincrotró ALBA), Julita Oliveras  (Tertúlies de literatura científica i Premi Llegim Ciència, Universitat de Vic), Antoni Bertólez (Del buit al tot) i Anna May, vicepresidenta de l'ACCC. 

arxivat sota: ,