EL SECRETARI D'ESTAT DE L'ESPANYA GLOBAL VISITA ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / EL SECRETARI D'ESTAT DE L'ESPANYA GLOBAL VISITA ALBA
Manuel Muñiz Vila, secretari d'Estat de l'Espanya Global (Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació), i el seu equip van visitar les instal·lacions del Sincrotró ALBA acompanyats de la seva directora, Caterina Biscari, i una de les protagonistes de la campanya #SpainforSure llançada per la Secretaria d'Estat. Van aprofitar l'ocasió per discutir l'estratègia de diplomàcia tecnològica d'Espanya per al futur.

From left to right: Klaus Attenkofer, Caterina Biscari, Manuel Muñiz, and Alejandro Sánchez on the catwalk of the experimental hall at the ALBA Synchrotron.

Figura. D'esquerra a dreta: Klaus Attenkofer, Caterina Biscari, Manuel Muñiz i Alejandro Sánchez sobre la passarel·la de l'àrea experimental al Sincrotró ALBA.

Cerdanyola del Vallès, 25 de març de 2021. Ahir va visitar el Sincrotró ALBA el secretari d'Estat de l'Espanya Global (Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació), Manuel Muñiz Vila, acompanyat d'Irene Blázquez Navarro (Cap de l'Oficina d'Afers Estratègics, Departament de Seguretat Nacional) i Pablo Benítez Jiménez-Ugarte (Subsecretaria d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació) i Raquel Martín Mestre (assessora de comunicació i membre del gabinet del secretari d'Estat de l'Espanya Global).

La directora del Sincrotró ALBA, Caterina Biscari, juntament amb Klaus Attenkofer, director científic, i Alejandro Sánchez, responsable de l'Oficina Industrial, va acompanyar als visitants al llarg de les instal·lacions explicant el seu funcionament i el seu estat actual. A més de visitar algunes de les línies de llum, van tenir l'oportunitat d'entrar a l'interior de túnel de l'accelerador, en tractar-se d'un dia d'aturada programada per manteniment.

Muñiz va aprofitar l'ocasió per agrair a Biscari la seva participació en la campanya Spain for Sure. Després de finalitzar la visita, van aprofitar per discutir l'estratègia de diplomàcia tecnològica d'Espanya per al futur.

Caterina Biscari shows the ALBA facility to Manuel Muñiz and its team. Inside the accelerator’s tunnel Caterina Biscari shows the ALBA facility to Manuel Muñizat the BOREAS beamline.

Figura. Caterina Biscari ensenya les instal·lacions d'ALBA a Manuel Muñiz i el seu equip. A l'esquerra a l'interior de túnel de l'accelerador, a la dreta en la línia de llum BOREAS.


arxivat sota: ,