EL SINCROTRÓ ALBA, UN LLOC PER TREBALLAR I ESTUDIAR

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / EL SINCROTRÓ ALBA, UN LLOC PER TREBALLAR I ESTUDIAR
Dotze estudiants de formació professional dual estan aprenent un treball a ALBA durant el curs acadèmic 2019-2020.

Cerdanyola del Vallès, 25 de setembre de 2019. Procedeixen d'instituts propers al Sincrotró ALBA. Durant gairebé un any, milloraran els seus coneixements en àrees com el disseny i producció de fabricació mecànica, administració i finances, laboratori i control de qualitat, refrigeració i aire condicionat, manteniment elèctric, electrònicaprevenció de riscos o comunicació i màrqueting.

ALBA acull des de 2015 a estudiants de formació professional dual (que combinen teoria i pràctica entre els centres docents i les empreses). El fet que ALBA sigui una instal·lació multidisciplinària, amb un gran impacte en diferents àrees científiques i tecnològiques, el converteix en un entorn excel·lent per al desenvolupament de les capacitats dels estudiants. Més de 60 estudiants han fet pràctiques de formació dual a ALBA.

"El programa de formació professional dual és una oportunitat meravellosa perquè els joves estudiants tinguin un primer contacte amb el món professional i un brou de cultiu perquè ALBA cobreixi possibles ofertes de treball en un futur pròxim", segons Gastón García, sotsdirector i responsable d'ALBA del programa d'estudiants d'ALBA.

IM_DualTrainingStudents20192020

El grup d'estudiants 2019-2020 a l'entrada del Sincrotró ALBA.

arxivat sota: ,