ELS ENGINYERS DE GIRONA PREMIEN EL SINCROTRÓ ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ELS ENGINYERS DE GIRONA PREMIEN EL SINCROTRÓ ALBA
El passat 7 de juny va tenir lloc l'acte de lliurament dels premis Manel Xifra, organitzats pel Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona i l'empresa Comexi Group. El Sincrotró ALBA va ser distingit en la categoria de centres de recerca.

Girona, 7 de juny de 2019 - La cerimònia de lliurament de la 14a edició dels Premis Manel Xifra i Boada va tenir lloc a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona amb l'objectiu de reconèixer les contribucions més destacades en l'àmbit de l'enginyeria.

Caterina Biscari, directora del Sincrotró ALBA, va recollir el premi concedit a la instal·lació, en la categoria de centres de recerca aplicada o tecnològics. En el seu discurs va destacar la "importància de premis com aquest que visibilitzen el paper de l'enginyeria, sense la qual el progrés científic no seria possible".

Eudald Carbonell va obtenir el reconeixement pel seu paper de transmissor del coneixement tècnic i tecnològic, com a codirector de les excavacions dels jaciments d'Atapuerca.

El premi a la millor trajectòria professional va ser per a Joan Arimany, enginyer tècnic industrial, vinculat durant més de 30 anys a l'empresa Gas Natural.

Els premis Manel Xifra i Boada van néixer el 2005, poc després de la mort de l'enginyer que els va donar nom, que va destacar com a enginyer tècnic al capdavant de l'empresa Comexi, dedicada a la producció de materials d'empaquetat flexible.

IM_PremisManelXifra1  IM_PremisManelXifra2

IM_PremisManelXifra3  IM_PremisManelXifra4

Enllaç al web del Col·legi d'Enginyers de Girona

Enllaç al vídeo de l'esdeveniment

arxivat sota: