NOU MICROSITE PER PROMOURE LES OFERTES DE FEINA D'ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / NOU MICROSITE PER PROMOURE LES OFERTES DE FEINA D'ALBA
Es tracta d'una web on es podran consultar i sol·licitar les últimes ofertes de treball del Sincrotró ALBA, a més de mostrar com es treballa a ALBA i donar visibilitat als diferents perfils professionals.

ALBA Jobs-IM1

Figura. Captura de pantalla de la pàgina d’inici del portal ALBA Jobs del Sincrotró ALBA.

Cerdanyola del Vallès, 15 de febrer de 2021. Ja es pot accedir al nou portal de treball del Sincrotró ALBA: https://jobs.albasynchrotron.es. Es tracta d'un web on es podran consultar i sol·licitar ofertes de treball, així com conèixer més a fons l'ambient laboral i sociocultural i la varietat de perfils que hi ha entre els seus treballadors i treballadores.

L'objectiu del portal és anar més enllà dels resultats científics i tecnològics que es desenvolupen en el sincrotró, donant a conèixer la part més humana i social de la instal·lació. Això ajudarà als possibles sol·licitants a aportar context a les Ofertes de treball disponibles.

A més de les ofertes de treball vigents en cada moment, és possible fer sol·licituds espontànies, així com subscriure's a les alertes d'ocupació, per estar sempre al dia de les últimes ofertes.

El web inclou diferents apartats amb informació sobre l'organització d'ALBA: com es divideixen els equips i quina feina es porta a terme en cada divisió. Es podran llegir també els testimonis de diversos treballadors i treballadores del sincrotró, amb informació sobre la seva experiència laboral i formació acadèmica.

 ALBA Jobs-IM2 ALBA Jobs-IM3

Figura. Captures de pantalla de les pàgines “ALBA Staff” (Esquerra) i “Life at ALBA” (dreta) del portal d’ALBA Jobs del Sincrotró ALBA.

També es donen a conèixer les activitats socioculturals que es duen a terme al Sincrotró ALBA, que obeeixen als interessos diversos de la comunitat de persones que conformen la instal·lació. A més d'informar sobre la situació privilegiada ALBA, a la província de Barcelona, a prop de zones d'interès per al món de la investigació científica, com pot ser el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona i per a activitats d'oci en general. Informació que pot resultar d'especial interès per a aquelles persones que puguin estar interessades a treballar en la instal·lació, però no coneguin la zona i tot el que ofereix.

arxivat sota: ,