UN ANY MÉS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL A L'ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / UN ANY MÉS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL A L'ALBA
Onze estudiants de formació professional dual de centres educatius de Catalunya s'han incorporat a la instal·lació científica per aprendre un ofici alhora que realitzen la seva formació.

students2020-IM2

Figura. El grup d'estudiants de Formació Professional dual 2020-2021, a l'entrada del Sincrotró ALBA.

 

Cerdanyola del Vallès, 23 de setembre de 2020. Durant un any, combinaran els seus estudis de formació professional dual amb pràctiques remunerades al Sincrotró ALBA, situat a Cerdanyola del Vallès. Els estudiants ampliaran els seus coneixements en àrees com el desenvolupament d'aplicacions multiplataforma, administració de sistemes informàtics en xarxes, disseny i producció en fabricació mecànica, manteniment elèctric, instal·lacions frigorífiques i de climatització, anàlisi i control de qualitat o administració i finances.

ALBA acull des de 2015 a estudiants de formació professional dual (que combinen teoria i pràctica entre els centres docents i les empreses). El fet que el Sincrotró sigui una instal·lació multidisciplinària, amb un gran impacte en diferents àrees científiques i tecnològiques, el converteix en un entorn excel·lent per al desenvolupament de les capacitats dels estudiants. Més de 70 estudiants han fet pràctiques de formació dual a ALBA.

Aquest tipus de programes no només ajuda a la formació dels joves, sinó que a més es crea un ambient propici perquè alguns d'ells puguin arribar a cobrir futures vacants en el centre, com ja ha passat en diverses ocasions.

arxivat sota: ,