L’EURODIPUTAT JORDI SOLÉ A L’ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / L’EURODIPUTAT JORDI SOLÉ A L’ALBA
Jordi Solé Ferrando, eurodiputat i secretari de política internacional d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), va visitar les instal·lacions del Sincrotró ALBA el passat 7 d’abril del 2021. Acompanyat de la seva directora, Caterina Biscari, Solé va destacar la rellevància de la infraestructura per transferir coneixement a l’economia.

Jordi Solé and Caterina Biscari on the catwalk of the Experimental Hall (left) and in front of the BOREAS beamline (right) at the ALBA Synchrotron.

Figura. Jordi Solé y Caterina Biscari sobre la passarel·la de l’Àrea Experimental (esquerra) i a la línia de llum BOREAS (dreta) del Sincrotró ALBA.

Cerdanyola del Vallès, 12 d’abril de 2021. El passat 7 d’abril va visitar el Sincrotró ALBA el l’eurodiputat i secretari de política internacional d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Jordi Solé Ferrando, acompanyat de Miquel Carrillo Giralt (Diputat del Parlament de Catalunya).

La directora del Sincrotró ALBA, Caterina Biscari, juntament amb Alejandro Sánchez, responsable de l'Oficina Industrial, van acompanyar als visitants al llarg de les instal·lacions explicant el seu funcionament i el seu estat actual. A més de visitar algunes de les línies de llum, van tenir l'oportunitat d'entrar a l'interior de túnel de l'accelerador, en tractar-se d'un dia d'aturada programada per manteniment.

Després de la visita, el mateix dia, a ALBA i el Supercomputador Mare Nostrum, Solé va comentar que són “dues infraestructures de recerca capdavanteres que des de Catalunya estan obertes a investigadors i empreses d'arreu del món. Multipliquen el finançament públic que reben i transfereixen coneixement a l'economia.”

Alejandro Sánchez, Miquel Carrillo, Jordi Solé and Caterina Biscari inside the tunnel accelerator of the ALBA Synchrotron. Alejandro Sánchez, Miquel Carrillo, Jordi Solé and Caterina Biscari inside the tunnel accelerator of the ALBA Synchrotron.

Figura. Alejandro Sánchez, Miquel Carrillo, Jordi Solé i Caterina Biscari a l’interior del túnel de l’accelerador del Sincrotró ALBA.

arxivat sota: ,