MEMBRES DEL CONSELL RECTOR VISITEN ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / MEMBRES DEL CONSELL RECTOR VISITEN ALBA
El Sincrotró ALBA ha rebut avui la visita de la Secretaria General de Investigación, Raquel Yotti, i la Secretària General de Recerca i Universitats, Esther Morales, acompanyades ambdues pels seus equips.

IM_VisitMembersGoverningCouncil

D'esquerra a dreta, Salvador Ferrer - Assessor científic d'ALBA -, Joan Gómez Pallarés - Director General de Recerca -, Caterina Biscari - Directora d'ALBA -, Gonzalo Arévalo - Director General de Planificación de la Investigación -, Esther Morales - Secretaria General de Recerca i Universitats -, Edgar Aigner - Cap d'Administració d'ALBA -, Raquel Yotti - Secretaria General de Investigación -, José Ignacio Doncel - subdirector General de las ICTS -, Ramon Pascual - President honorífic d'ALBA - and Francis Pérez - Cap d'Acceleradors d'ALBA -.


Cerdanyola del Vallès, 7 d'octubre de 2021. Avui ha tingut lloc una reunió de treball amb diferents membres de Consell Rector del Sincrotró ALBA. Per part del Ministeri de Ciència i Innovació, ha participat la Secretaria General de Investigación, Raquel Yotti, el Director General de Planificación de la Investigación, Gonzalo Arévalo, i el subdirector General de las ICTS, José Ignacio Doncel. Per part de la Generalitat de Catalunya, ha acudit la Secretària General de Recerca i Universitats, Esther Morales, i el Director General de Recerca, Joan Gómez Pallarés.

En una primera sessió, la directora del Sincrotró ALBA, Caterina Biscari, ha posat al dia de la situació actual d'ALBA, els seus darrers èxits científics així com els seus plans de futur i, en concret, el projecte de renovació ALBA II.

Posteriorment, s'ha realitzat una visita a l'àrea experimental i la comitiva ha pogut seguir de prop l'evolució de les noves línies de llum NOTOS i LOREA, que en breu acolliran experiments oficials. 

IM_VisitMembersGoverningCouncil2

Durant la reunió, Caterina Biscari ha posat al dia de la situació actual d'ALBA, els seus darrers èxits científics així com els seus plans de futur.

arxivat sota: ,