QUART CAPÍTOL D’ACELERANDO ELECTRONES

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / QUART CAPÍTOL D’ACELERANDO ELECTRONES
El quart programa d'Acelerando Electrones, el podcast de ciència del Sincrotró ALBA, ja es troba disponible. Aquesta vegada explorem les aplicacions de la llum de sincrotró en l'àmbit de les biociències.

Cerdanyola del Vallès, 5 d'abril 2022 Ja podeu escoltar el capítol "ALBA y las ciencias de la vida". Disponible a iVoox, Spotify, Google Podcast, Apple Podcasts i Youtube.

Avui posem llum a la investigació del Sincrotró ALBA dedicada a la biologia, la biomedicina i el sector farmacèutic. Ens centrarem en les línies de llum que estudien mostres biològiques, de l'àmbit de les Biociències i la Salut.

Veurem com el sincrotró és una eina crucial per l'estudi de moltes malalties i el desenvolupament de nous tractaments i fàrmacs. Coneixerem també el paper d'ALBA en l'estudi i recerca de solucions contra la pandèmia de Covid-19.

No us ho perdeu, 20 minuts per il·luminar la ciència!

Aquest podcast està produït en col·laboració amb Cugat Mèdia i gràcies al suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya, a través de la seva convocatòria anual d'ajudes pel foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació.El Sincrotró ALBA forma part de la xarxa d'Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i ha rebut suport a través del projecte FCT-20-15798.

IM-FECYT    IM-CugatMèdia


arxivat sota: ,