REUNIÓ GENERAL DEL PROJECTE BEATS A ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / REUNIÓ GENERAL DEL PROJECTE BEATS A ALBA
ALBA ha acollit la segona reunió general del projecte europeu BEATS que té com a objectiu dissenyar, construir i posar a punt una línia de llum per fer tomografia de raigs X al Sincrotró SESAME a Jordània.

Cerdanyola del Vallès, 28 de febrer de 2020. Els membres del comitè del projecte s’han reunit al Sincrotró ALBA aquests 27 i 28 de febrer en l'assemblea general de 2020. Liderat pel sincrotró europeu ESRF (França), BEATS compta amb instal·lacions de recerca capdavanteres a l'Orient Mitjà (SESAME i l'Institut de Xipre), i instal·lacions europees de llum de sincrotró com DESY (Alemanya), ESRF (França), Elettra (Itàlia), INFN (Itàlia), PSI (Suïssa), SOLARIS (Polònia) i el Sincrotró ALBA.

BEATS (sigles de BEAmline Tomography for SESAME) és una iniciativa  finançada pel programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea i compta amb una subvenció de 6 milions d'euros. El projecte abasta un període de quatre anys fins el 2022 i la primera reunió general va tenir lloc el 2019 a SESAME.

BEATS-meeting-IM-1 BEATS-meeting-IM-2BEATS-meeting-IM-3 BEATS-meeting-IM-4

Els membres del comitè de BEATS en una foto de grup i visitant les instal·laciones del Sincrotró ALBA.




arxivat sota: ,