ELS ESTUDIANTS DE DOCTORAT DE L'ALBA PRESENTEN ELS SEUS PROJECTES

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ELS ESTUDIANTS DE DOCTORAT DE L'ALBA PRESENTEN ELS SEUS PROJECTES
El passat 5 d'octubre, es va celebrar el 2n Dia de l'Estudiant de Doctorat, on es van presentar diversos projectes en àrees com l'aplicació de la llum de sincrotró o el desenvolupament dels acceleradors.

Cerdanyola del Vallès, 5 d'octubre de 2018. En aquesta ocasió, 7 estudiants van presentar els seus projectes relacionats amb diversos àmbits d'investigació.

Zahra Hazami, en col·laboració amb la  Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), va resumir l'estat del desenvolupament d'un amplificador d'estat sòlid per a la tercera cavitat harmònica per a l'ALBA. Patrick Krkotic, també en col·laboració amb la UPC, va descriure el seu projecte per al Future Circular Collider, centrat en l'estudi d'impedància superficial dels superconductors d'alta temperatura i els requisits per al seu ús com a materials de pantalla. Tot seguit, Xènia García va mostrar la seva recerca sobre els catalitzadors per a l'oxidació de CO, en col·laboració amb la UPC. A continuació, Imran Khan, va parlar del desenvolupament de nanocompostos elèctricament conductors per a la fabricació d'additius, amb l'Institute Politechnic Leiria. Anna Mandziak va presentar el seu doctorat en òxids antiferromagnètics molt prims, realitzat en col·laboració amb l'Instituto Física Química Rocasolano. Després, va ser el torn de Nerea Bernardo, que va parlar sobre la resistència als antibiòtics. Finalment, Isidro Crespo, en associació amb la Wageningen University and Research, va descriure el seu estudi sobre la biologia molecular i estructural d'un mecanisme involucrat en el creixement de les plantes.

L'acte va estar conduït pels responsables de les divisions d'Experiments i d'Acceleradors, Miguel Ángel García Aranda i Francis Pérez. També va comptar amb la presència de la directora del Sincrotró d'ALBA, Caterina Biscari, que va destacar que el Sincrotró ALBA no és només una instal·lació d'usuaris, sinó que també és una institució científica. També va reconèixer la seva participació i l'oportunitat "d'aprendre coses noves" i els va felicitar pel seu treball actual a l'ALBA. 

  

 

 

 

D'esquerra a dreta: Zahra Hazami, Patrick Krkotic, Xènia García, Imran Khan, Anna Mandziak, Nerea Bernado i Isidro Crespo. Última foto: estudiants de doctorat, Francis Pérez, Caterina Biscari i Miguel Ángel García Aranda.

arxivat sota: ,