UNEIX-TE AL WEBINAR I PARTICIPA AL PROJECTE DE RENOVACIÓ DE L'ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / UNEIX-TE AL WEBINAR I PARTICIPA AL PROJECTE DE RENOVACIÓ DE L'ALBA
La comunitat d'usuaris del Sincrotró ALBA està convocada a participar en un webinar el pròxim 30 de juny de 2021 de 09:30 a 16:05h, on es presentarà en detall el projecte ALBA II. La inscripció està oberta per seguir l'esdeveniment de manera virtual a través de l'aplicació Zoom.

Cerdanyola del Vallès, 15  de juny de 2021. L'equip del Sincrotró ALBA està planificant la renovació de la instal·lació a ALBA II. Dues àrees paral·leles en constant interacció són impulsores d'aquest pla: la definició de la font de llum i la definició dels instruments científics que aprofitaran al màxim les característiques avançades.

La decisió sobre les futures línies de llum i altres serveis és d'una rellevància crucial per determinar l'èxit de l'ALBA II, i per aquest motiu es demana la participació de la comunitat d'usuaris.

La sessió ALBA II pretén ser l'esdeveniment d'arrencada de la seva participació en el procés de definició del futur de l'ALBA II incloent tots els seus instruments i òbviament l'evolució dels actuals. Durant la sessió, podràs obtenir informació de l'estat de el projecte ALBA II així com contribuir al seu èxit.

REGISTRE

Register for the event

arxivat sota: ,